Miten eläinravinnon tehdään

Kevät on kaunis ja aurinkoinen, monet ihmiset luulevat, että se on kaunein vuodenaika. Sää on taas lämmin pitkän talven jälkeen, puutarhat ovat vihreitä, linnut laulavat, onnellisuus on palannut ja masennus on mennyt. Keväällä luonto on taas aktiivinen, ruoho kasvaa nopeasti, ja on aika miettiä sadosta. Säilörehu on hyvin tärkeä, koska se tekee mahdollista eläinravinnon talvella ja sitä pitää tehdä keväällä.

Mikä säilörehu on
Säilörehu on säilöntämenetelmää (se voi olla maissia, ruohoa, vehnä, punajuurta ja niin edelleen) ja siitä on tehty eläinravinno. Keväällä, kun ruoho on tarpeeksi korkea tai jyvät eivät ole vielä raakkoja on paras aika tehdä säilörehua. Sitä voi tehdä ajosilppurilla.

Ajosilppuri
Ajosilppuri on kone, jota on käytetty tekemään säilörehua ruohosta. Se tekee useita asioita: se voi olla käytetty leikkaamiseen, paloitteluun ja ruohon poistoon perävaunuun. Tämä kone lähettää maissia tai muita jyviä, kuten raakaa vehnää, säilörehun perävaunuun leikkauksen jälkeen. Ajosilppuri poimii ruohoa ja lähettää niitä perävaunuun. Kun perävaunu on täynnä, sisältö päästetään siiloon, jossa käyminen tapahtuu.

On olemassa erilaisia silppuria. Esimerkiksi on ajosilppuri, mutta joskus traktori pitää vetää silppurin.
Se on tehokkain kun se on varustettu erilaisilla laiteilla kuten noukinlaiteella tai suutimella ja nokalla.

Mistä löydät ajosilppurin?

On mahdollista ostaa ajosilppuria kaikialla, myös netissä. Agriaffaires-in verkkosivulla voit löytää kaikenlaisia käytettyjä silppuria ja muita laiteita. Voit vertailla siellä satoja maatalouskoneiden mainoksia, osta tai myydä käytettyjä maatalouksen tarvikeita ja välineitä.

Jätä kommentti

css.php